Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi

WEB https://aneanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : KEMALPAŞA MAHALLESİ ŞAİR ORHAN VELİ SOKAK NO9 59600 SARAY/TEKİRDAĞ
VİZYON : Nitelikli insan kaynakları ve kurumsal tutum ve anlayış birliği ile teknoloji kullanımına ve proje tabanlı çalışmaya önem vererek eğitim başarısında bir dünya okulu olmak istiyoruz.
MİSYON : Aldıkları eğitimle; Atatürk ilkelerine bağlı , vatan ve millet sevgileri gelişmiş, öğütle değil, yaşama ve tecrübe ile öğrenen, aile kavramının önemine inanan, milli ve manevi değerlere saygılı, yenilikçi ve gerçekçi, gençler yetiştiriyoruz. Öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını ve Öğrencilerimize uygun eğitim ortamlarında kaliteli eğitim vererek onların, gelişimlerine, ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına yerleşmelerine katkı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : Kalolifer
Servis :
Ulaşım : Ulaşım servis ve dolmuşlarla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezine 1km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :